Meni
Tornjoški put 4, Senta, 24400
065 44 500 15
Radnim danima između 08:00 i 16:00 sati
PočetnaUslovi kupovine

Uslovi Kupovine

Internet prodavnica www.motoparts.rs  posluje u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini i svim ostalim važećim zakonima i pozitivnim propisima u Republici Srbiji. Detaljni uslovi kupovine navedeni su u daljem tekstu te vas molimo da se upoznate sa njima pre nego što obavite kupovinu. Registracijom i korišćenjem sajta www.motodelovi.com se smatra da ste u potpunosti upoznati i saglasni sa ovde navedenim Uslovima kupovine i da ih prihvatate. Ukoliko se sa istima ne slažete i ne prihvatate ih, molimo vas da ne koristite ovaj sajt.
Internet prodavnica www.motodelovi.com zadržava pravo da u svakom trenutku i bez prethodnog obaveštenja ukine ili izmeni bilo koji od ovde navedenih Uslova korišćenja sajta.

Poručivanje robe

Poručivanje je prvi korak u kupovini preko našeg sajta. Pošto odaberete proizvode i smestite ih u korpu, možete obaviti poručivanje. Roba će biti rezervisana isključivo kada je porudžbina poslata tj porudžbina zaključena. Ukoliko artikli stoje u korpi i porudžbina nije poslata tj nije zaključena, ti artikli nisu rezervisani za vas i bilo koji drugi korisnik može da ih poruči. Nakon što pošaljete porudžbinu, u roku od nekoliko sekundi stiže Vam obaveštenje o Prijemu porudžbine na e-mail koji ste ostavili, sa dodeljenim brojem porudžbine, prikazom poručenih artikala i iznosom.

*Poručivanje mogu obavljati fizička i pravna lica. Minimalan iznos porudžbine mora biti 1.000 RSD kako bi porudžbina mogla da bude realizovana.
Kako kupiti

Kupovina putem sajta www.motodelovi.com  je veoma jednostavna. Izaberite artikle koje želite i sledite link KORPA. Unesite svoje lične podatke i pošaljite nam porudžbinu. U slučaju trenutne nemogućnosti u isporuci traženog dela ili moguće zamene drugim proizvođačem, bićete kontaktirani radi dogovora. Kupovinu na našem web shopu, možete izvršiti kao registrovani korisnik ili kao GOST (jednokratna porudžbina).

*Sve porudžbine koje su primljene do 12h biće poslate istog dana, a sve porudžbine posle 12h biće poslate sledećeg dana.

**NAPOMENA: Ukoliko želite da Vam robu isporučimo AKS om, zbog poslovne politike i saradnje sa navedenim kurirskim službama, robu možete poručiti najkasnije do 11h. Ukoliko želite da Vam robu isporučimo BEX-om, robu možete poručiti do 12h.

Način plaćanja na internet prodavnici

Robu poručenu putem našeg sajta www.motodelovi.com plaćate pouzećem, odnosno plaćate gotovinom kuriru tražene brze pošte prilikom isporuke (važi za fizička lica). Pravna lica imaju mogućnost plaćanja robe putem predračuna/računa.

Način plaćanja u maloprodajnom objektu

Plaćanje robe kupljene u našem maloprodajnom objektu, moguće je izvršiti gotovinom ili putem Vaše platne kartice (Visa, Master). Plaćanje putem web shopa, kao i u maloprodajnim objektima, obavlja se isključivo u zvaničnoj valuti Republike Srbije (RSD).

Odustanak od ugovora

Svaki kupac ima pravo na jednostrani raskid ugovora o kupovini zaključenog na daljinu, iz bilo kog razloga u roku od 14 dana od dana prijema pošiljke. Jedini preduslov je da roba nije korišćena i da je originalno zapakovana i vraćena u pakovanju u kom je isporučena i sa fiskalnim računom i zapisnikom koji dobijate uz svaku pošiljku (Obrazac o odustanku). Ovo pravo od odustanka od ugovora se NE odnosi na kupovinu u maloprodajnim objektima, s obzirom da to nije kupovina na daljinu i izvan poslovnih prostorija. Za više informacije pogledajte stranicu REKLAMACIJE.

Opis proizvoda

Moto Parts doo  nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe, Moto Parts doo ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda niti slike 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez greške.

Loyalty Program

Član 1.

ORGANIZATOR

Ovaj Program lojalnosti potrošača (u daljem tekstu „Program“) organizuje: MOTO PARTS DOO, Prvi reon 16a, 24400 Senta, Republika Srbija, u daljem tekstu: Organizator.

Član 2.

 TRAJANJE, SVRHA I MESTO SPROVOĐENJA PROGRAMA

Program se sprovodi u svrhu stimulisanja stalnih, ali i novih kupaca. Program traje od 01.10.2022. godine pa dok se ne opozove, a odnosi se na  maloprodajni objekat Moto Parts u Senti, kao i na web shop www.motodelovi.com.

 Član 3.

PODRUČJE PROMOCIJE

Pravila Programa i ostale bliže informacije vezane za sprovođenje Programa biće objavljene na web stranici Organizatora www.motodelovi.com i u maloprodajnom objektu organizatora u Senti.

Član 4.

PRAVILA PROGRAMA

Članovi Moto Parts loyalty programa mogu da postanu svako fizičko ili pravna lice koje registruje na našem web sajtu i koji prihvati uslovi o pristupanju za Moto Parts loyalty program nakon registracije na web strani Organizatora.  Savako fizičko lice koje registruje na našem sajtu ima pravo za popuste do 10%. Svaka pravna lice koje registruje na našem sajtu ima pravo da dobije najveći popust.

Nakon prijave na web stranici, kupac ima pravo na pogodnosti iz loyalty programa. Registracija biće aktivan za naredni radni dan.

Članstvo u programu je dobrovoljno i besplatno.

Pogodnosti loyality programa ogledaju se u popustima za pojedine artikle. Artikli koji ulaze u loyalti program kao i iznos popusta biće definisani na web stranici www.motodelovi.com.

 Član 5.

UČESNICI U PROGRAMU

Učesnici Programa ne mogu da zahtevaju popuste za artikle koji nisu definisani u ovim Pravilima od strane Organizatora. Učestvovanjem u ovom Programu, učesnici prihvataju sva ova pravila.

Član 6.

INTEGRITET PODATAKA I OBAVEŠTAVANJE (KORIŠĆENJE LIČNIH PODATAKA)

Lični podaci koje kupac dostavi, biće korišćeni isključivo za učlanjenje u Moto Parts program i slanja obaveštenja o novim akcijama i artiklima,  u skladu sa važećim zakonima i propisima.

Ukoliko kupac želi  da promeni podatke, poništi ili odustane od korišćenja pogodnosti  Moto Parts loyalty programa, potrebno je da pošalje obaveštenje putem e-maila na adresu info@motodelovi.com. (U skladu sa zakonom o zaštiti potrošača).

Član 7.

MOGUĆNOST PREKIDA PROGRAMA

Moto Parts zadržava pravo da u bilo kom momentu i bez prethodne najave  promeni ili u potpunosti ukine elemente loyalty programa.

Učesnici će o prekidu programa biti obavešteni putem websajta Organizatora.

Član 8.

MOGUĆNOST IZMENE PRAVILA PROGRAMA

Organizator zadržava pravo da menja pravila Programa, iz tehničkih, poslovnih ili razloga vezanih za promenu rabatne politike. Organizator će obavestiti učesnike o bilo kojim promenama ili ažuriranju putem websajta www.motodelovi.com.**

 

**Za više informacije kontaktirajte nas putem telefona: 065/44-500-15, radnim danima od 08h do 16h.

Cena

Priložene cene su informativnog karaktera. Moto Parts doo zadržava pravo promene cena, pod uslovima predviđenim važećim zakonima.

© 2024 Copyright Moto Delovi
X