Meni
Tornjoški put 4, Senta, 24400
065 44 500 15
Radnim danima između 08:00 i 16:00 sati
PočetnaO Nama

Moto Parts d.o.o.

Glavni fokus nam je na kvalitet i kvantitet.

Naša firma, Moto Parts d.o.o. je osnovana početkom 2013. godine. Nalazimo se u Vojvodini, u opštini Senta .

Bavimo sa veleprodajom i maloprodajom motornih delova i odeće i sa uslugom internet prodaje na sledećim poznatim sajtovima: www.motodelovi.com i www.goldfren.rs.

Prodavnica je nalazi na Senti Tornjoski Put 4.

Glavni fokus nam je na kvalitet i kvantitet, i na brzu uslugu, jer nam je jako važno da naši kupci, distributeri i servisi su uvek zadovoljni i da nam se obrate sa punim poverenjem svakom prilikom.

Osnivači naše firme imaju skoro 10 godina radnog iskustva u oblasti prodaje i servisiranja motornih delova. S time svesni smo da vožnja motorom je fantastičan i bogat doživljaj i za to u svakom slučaju neophodno je dobro servisiran motor sa kvalitetnim delovima. Zbog toga u našoj ponudi su samo godinama provereni najkvalitetniji delovi.

Moto Delovi
Brza Dostava
Vaše narudžbine šaljemo kurirskim službom na vašu adresu.

Preuzimanje u Radnji
Preuzmite paket u našoj radnji. Tornjoški put 4, Senta.

Akcije
Svakog meseca vas čekamo sa novim akcijama.

Kompetentni Majstori
Naše stručne kolege i koleginice su tu za vas, možete im se obratiti za stručne savete.

Naša poslovna politika:

Najbitnije nam je da našim klijentima nudimo najkvalitetnije proizvode po najboljoj ceni. Na taj način da obezbedimo njima dobre mogućnosti u odnosu na cenu i vrednost proizvoda.

Zbog toga u stalnoj smo potrazi za bolje izvore za nabavku i trudimo se da većinu proizvoda nabavimo direktno od proizvođača.

Naša zamisao i naš trud za budućnost i za rad naše firme:

Funkcionisanje naše firme je na osnovu zadovoljnih i srećnih kupaca. Ovo hoćemo da ostvarimo izgradnjom internet zajednice i klijentske zajednice gde ljubiteljima motora možemo dati sve važne informacije sa ciljem da ih pomognemo u izboru odgovarajućih delova za svoje motore.

Naši kupci na našoj stranici mogu pratiti(pogledati) kada su susreti motorista i okupljanje motokrosa, mogu da dobiju informacije o servisiranju svojih vozila i komunikacija sa drugim motoristima koji imaju isti strast prema motorima. Mogu međusobno komunicirati i razmeniti svoja mišljenja. Trudimo se da damo što bolje informacije o našim rezervnim delovima, o kvalitetu, o proizvođaču, o ugradnji kvaliteta i savršenoj informaciji klijenata gde mogu da dobiju najkvalitetnije delove za svoj motor.

Našu zajedničku stranicu i stranicu rezervnih delova naši kreativni i dobro informisani saradnici neprekidno prate i proširuju.

Za naše proizvode dajemo kvalitativnu garanciju, jer nudimo proizvode poznatih proizvoÄ‘ača za hobi bajkere, moto servise i distributere.

Da napomenemo neke od njih na primer , HifloFiltroJTDID,Goldfren, Roleff , LAMPA ,EPI Performance  itd.

Ako možemo da vam pomognemo u bilo čemu sa pouzdanjem nam se javite i dobićete adekvatan odgovor.

Brojke Ne Lažu

8 godina sa vama

+
Prodatih Proizvoda
%
Zajamčeno Zadovoljstvo
+
Godina sa Vama
+
Brand

Naši Partneri

© 2024 Copyright Moto Delovi
X