Meni
Tornjoški put 4, Senta, 24400
065 44 500 15
Radnim danima između 08:00 i 16:00 sati
PočetnaPOLITIKA PRIVATNOSTI

POLITIKA PRIVATNOSTI

   Opšte informacije

 

Mi u Moto Parts-u privatnost korisnika shvatamo veoma ozbiljno. Zbog toga što prikupljamo različite vrste informacija o posetiocima želimo da razumete uslove pod kojima snimamo, čuvamo i koristimo vaše podatke. Politika privatnosti koja je pred Vama opisuje informacije koje prikupljamo, kako ih koristimo i kako ih menjamo. Ova politika privatnosti punovažna je u okviru celog web sajta www.motodelovi.com

Informacije koje prikupljamo

Prilikom prikupljanja ličnih informacija od strane korisnika, naš primarni cilj je da Vam omogućimo najbolje i najefikasnije sadržaje i servise. Za neke od servisa u okviru sajta potrebno je dostaviti nam lične informacije u cilju funkcionisanja servisa. Ovde spadaju informacije za učestvovanje u promocijama ili takmičenjima, kao i prijave na e-mail na nas bilten .

Prikupljanje informacija

Kada pregledate stranice na adresi www.motodelovi.com, a niste se registrovali, to činite anonimno. Tom prilikom ne prikupljamo Vaše lične informacije, kao što su ime i prezime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa. Međutim, naš softver koristi tzv. kolačiće (cookies) za prikupljanje informacija o načinu korišćenja svojih internet stranica. Na grupnoj osnovi se prikupljaju i prate informacije o serveru na koji je priključen Vaš računar, vrsti vašeg internet pretraživača (npr. Firefox ili Internet Explorer) i o tome jeste li učestvovali u anketi. Ove informacije se koriste za ograničavanje glasanja samo jednom sa iste IP adrese.

Registracija za online proizvode i usluge

Kako bismo Vam mogli pružiti određeni proizvod ili uslugu online, verovatno ćemo od vas zatražiti da nam dobrovoljno date neke lične informacije, uključujući i e-mail adresu ili broj telefona za moguću korespondenciju, učestvovanje u online anketama ili primanje obaveštenja o novim proizvodima.

Upotreba informacija

Nije isključeno da ćemo iskoristiti informacije koje ste nam dali da bismo Vam pružili neku uslugu, izmerili interesovanje klijenata za različite usluge i obavestili Vas o novim proizvodima /ili uslugama. Ukoliko ste se prijavili na našu listu novosti, postoji mogućnost da ćemo Vam u određenom vremenskom periodu slati email-ove. Takve se ponude mogu utemeljiti na informacijama koje ste nam poslali tokom svoje prve komunikacije sa nama, na anketama, na informacijama koje mogu ukazati na potrošačke sklonosti ili stil života, kao i na informacijama dostupnim iz spoljnih izvora, kao što su trgovci i marketinške organizacije. Molimo da primite k znanju da Vašu e-mail adresu ne razmenjujemo sa svojim poslovnim partnerima. Imajte na umu da je moguće, ako iskoristite neku ponudu poslovnog partnera i postanete njegov klijent, da će Vam oni nezavisno od nas slati ponude. U tom slučaju ćete ih posebno morati obavestiti ako ubuduće ne želite primati njihove ponude. Naš je cilj slati ponude za koje verujemo da su klijentima relevantne i vredne. U svakom trenutku možete se sami odjaviti sa newsletter liste klikom na link koji postoji u svakoj poruci poslatoj od strane našeg tima zaduženog za newsletter.

Deca

Mi ne koristimo web stranicu www.motodelovi.com za namerno prikupljanje podataka od dece ispod 14 godina, niti za prodaju proizvoda i/ili usluga istima.

Povezane internet stranice

Morate biti svesni da druge web stranice do kojih možete doći koristeći link na našoj web stranici www.motodelovi.com  mogu sadržati odredbe o zaštiti privatnosti koje se razlikuju od ovde navedenih odredbi.

Izmene Izjave o privatnosti na Interent stranici www.motodelovi.com

Sve izmene naše izjave o privatnosti biće blagovremeno objavljene na ovoj stranici, kako biste bili u potpunosti obavešteni o zaštiti privatnosti koju nudimo i mogućnostima odabira koje su Vam na raspolaganju u pogledu našeg korišćenja ličnih informacija za marketinške svrhe.

Loyalty Program

Član 1.

ORGANIZATOR

Ovaj Program lojalnosti potrošača (u daljem tekstu „Program“) organizuje: MOTO PARTS DOO, Prvi reon 16a, 24400 Senta, Republika Srbija, u daljem tekstu: Organizator.

Član 2.

 TRAJANJE, SVRHA I MESTO SPROVOĐENJA PROGRAMA

Program se sprovodi u svrhu stimulisanja stalnih, ali i novih kupaca. Program traje od 01.10.2022. godine pa dok se ne opozove, a odnosi se na  maloprodajni objekat Moto Parts u Senti, kao i na web shop www.motodelovi.com.

 Član 3.

PODRUČJE PROMOCIJE

Pravila Programa i ostale bliže informacije vezane za sprovođenje Programa biće objavljene na web stranici Organizatora www.motodelovi.com i u maloprodajnom objektu organizatora u Senti.

Član 4.

PRAVILA PROGRAMA

Članovi Moto Parts loyalty programa mogu da postanu svako fizičko ili pravna lice koje registruje na našem web sajtu i koji prihvati uslovi o pristupanju za Moto Parts loyalty program nakon registracije na web strani Organizatora.  Savako fizičko lice koje registruje na našem sajtu ima pravo za popuste do 10%. Svaka pravna lice koje registruje na našem sajtu ima pravo da dobije najveći popust.

Nakon prijave na web stranici, kupac ima pravo na pogodnosti iz loyalty programa. Registracija biće aktivan za naredni radni dan.

Članstvo u programu je dobrovoljno i besplatno.

Pogodnosti loyality programa ogledaju se u popustima za pojedine artikle. Artikli koji ulaze u loyalti program kao i iznos popusta biće definisani na web stranici www.motodelovi.com.

 Član 5.

UČESNICI U PROGRAMU

Učesnici Programa ne mogu da zahtevaju popuste za artikle koji nisu definisani u ovim Pravilima od strane Organizatora. Učestvovanjem u ovom Programu, učesnici prihvataju sva ova pravila.

Član 6.

INTEGRITET PODATAKA I OBAVEŠTAVANJE (KORIŠĆENJE LIČNIH PODATAKA)

Lični podaci koje kupac dostavi, biće korišćeni isključivo za učlanjenje u Moto Parts program i slanja obaveštenja o novim akcijama i artiklima,  u skladu sa važećim zakonima i propisima.

Ukoliko kupac želi  da promeni podatke, poništi ili odustane od korišćenja pogodnosti  Moto Parts loyalty programa, potrebno je da pošalje obaveštenje putem e-maila na adresu info@motodelovi.com. (U skladu sa zakonom o zaštiti potrošača).

Član 7.

MOGUĆNOST PREKIDA PROGRAMA

Moto Parts zadržava pravo da u bilo kom momentu i bez prethodne najave  promeni ili u potpunosti ukine elemente loyalty programa.

Učesnici će o prekidu programa biti obavešteni putem websajta Organizatora.

Član 8.

MOGUĆNOST IZMENE PRAVILA PROGRAMA

Organizator zadržava pravo da menja pravila Programa, iz tehničkih, poslovnih ili razloga vezanih za promenu rabatne politike. Organizator će obavestiti učesnike o bilo kojim promenama ili ažuriranju putem websajta www.motodelovi.com.

 

Cena

Priložene cene su informativnog karaktera. Moto Parts doo zadržava pravo promene cena, pod uslovima predviđenim važećim zakonima.

MotoDelovi.com ©2020 | MotoDelovi. Sva prava zadržana.
X