Meni
Tornjoški put 4, Senta, 24400
065 44 500 15
Radnim danima između 08:00 i 16:00 sati
Početnapartseurope
partseurope

Poručite iz najvećeg evropskog skladišta delova i dodatne opreme! Od sada možete kupiti proizvode iz najvećeg Nemačkog skladišta motornih delova zahvaljujući saradnji između Moto Parts doo i Parts Europe Gmbh.

Zašto vredi od nas naručivati?

•             U skladištu Moto Parts doo uvek ima oko 20.000 proizvoda, i još nudimo  200.000¬  a proizvoda koje takođe možete naručiti od nas . Ne morate više tražiti, sve ćete pronaći ovde na jednom mestu!
•             Asortiman proizvoda obuhvata: Street,Touring , Off-Road, ATV-UTV, Scooter, kao i delove za Harley-Davidson, kao i dodatna oprema  za preko 220 brendova motocikala.
•             Brza isporuka u roku od 4-6 radnih dana.
•             Cena proizvoda kod nas je ista kao na Parts Europe Gmbh  sajtu (izražena u dinarima prema trenutnom kursu eura).
•             Svi proizvodi se isporučuju sa fiskalnim računom, ali možete zatražiti i gotovinski račun ili račun za firmu.
•             Jednostavan proces naručivanja.

Važne informacije:
•             Nakon što pošaljete porudžbinu, pažljivo ćemo proveriti  podatke. Proveravamo da li naručeni deo odgovara unetom modelu motocikla. Zatim stupamo u kontakt sa vama preko e maila ili telefona kako bismo usaglasili detalje oko proizvoda i obavestili vas o tačnom datumu isporuke i iznosu za plaćanje.
•             Na PartsEurope.de sajtu, ispod iznosa je naznačeno 20% (ako se prijavite sa srpskom IP adresom). To predstavlja iznos PDV-a u Srbiji, tako da je navedeni iznos već bruto iznos koji treba platiti. Prilikom preuzimanja, plaća se protivvrednost u evrima, po dnevnom kursu na dan fakturisanja. Pored troškova dostave, nema dodatnih troškova za kupca. Troškovi dostave su 550 dinara za pakete do 5 kg i 800 dinara za pakete od 5 do 20 kg.
•             Prilikom naručivanja dodatne opreme (kacige, jakne, pantalone, obuće itd.), u informacijama o proizvodu možete pronaći tačne veličinske tabele.
•             Ako želite gotovinski račun ili račun za firmu uz proizvod, to treba da navedete prilikom slanja porudžbine.

Kako mogu naručiti?

partseurope

 

  1. Ukucajte podatke o proizvodu (Ime proizvoda, SKU, Cena) u polje “Proizvod” iznad.
  2. Proverite da li je proizvod dostupan u Evropi (Potražite malu zastavu EU ispod podataka o proizvodu).
  3. Proverite da li je proizvod na stanju (“Stock” broj na veb-sajtu).
  4. Popunite polja sa podacima.
  5. Proverite i pošaljite vašu porudžbinu: Molimo vas da pažljivo proverite unete informacije pre nego što pošaljete vašu porudžbinu. Ako ste sigurni da su sve informacije tačne, kliknite na dugme za slanje porudžbine.

Naše tim će obraditi vašu porudžbinu i obezbediti brzu i efikasnu dostavu na naznačenu adresu.

Kako tražiti proizvode?

partseurope

 

  1. Pretraga po kategorijama
  2. Pretražite delove za vaš motocikl
  3. Unesite model svog motocikla
  4. Ili izaberite model sa liste
© 2024 Copyright Moto Delovi
X