Meni
Tornjoški put 4, Senta, 24400
065 44 500 15
Radnim danima između 08:00 i 16:00 sati
Početnauputstvo

Potreban vam je alat ili neki poseban deo? Niste sigurni gde bi ste mogli da ga nađete?
Kratko uputstvo pri korišćenju veb stranice

Naši proizvodi su podeljeni u dve kategorije. Postoje proizvodi koji su vezani za određene delove (kao na primer: filter vazduha, svećice…) i postoje proizvodi koji služe kao dopuna (ulje za motor, određena pomoćna sredstva, kacige, jakne…)

Savetujemo vam da prvo koristite naš model pretrage proizvoda.

Moto Delovi

Odaberete proizvođača, odaberete naziv modela, unesete godinu proizvodnje a program će vam sam prikazati proizvode na osnovu unetih karakteristika. Ukoliko se prikazani proizvodi poklapaju sa vašim zahtevima pritisnite na dumge “Pretraga”. Tako će vam izaći spisak svih proizvoda sa specifikacijama koje ste uneli.
Ukoliko ovako niste dobili proizvod koji ste tražili, pokušajte manuelno da pregledate proizvode kroz naš meni. Naš meni je tako prilagođen da vam prikazuje sve moguće kategorije proizvoda kroz koje možete da vršite pretragu.

Ono što treba da znate o sekciji “Oprema” (Jakne, Pantalone, Kacige…) i “Pomoćni proizvodi” (Držači za telefon, Držači za motor, univerzalni proizvodi…) nisu povezani za motore te vas molimo da ih pretražujete isključivo kroz meni.

Moto Delovi

Ukoliko imate neke predloge ili naletite na pojedine greške, molimo vas kontaktirajte nas direktno kako bi smo mogli da poboljšamo naše usluge.
Želimo vam prijatnu pretragu!
– Moto Parts tim

© 2024 Copyright Moto Delovi
X